Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Joe Biden merge în Florida pentru a evalua pagubele provocate de uraganul Idalia

Casa Albă
Joe Biden

Președintele Joe Biden merge în Florida pentru a evalua pagubele provocate de uraganul Idalia

Președintele SUA, Joe Biden, merge sâmbătă în Florida pentru a evalua pagubele provocate de uraganul Idalia. În program nu a fost stabilită nicio întâlnire cu Ron DeSantis, guvernatorul republican al statului și un potențial rival la viitoarele alegeri prezidențiale, potrivit Reuters, conform Mediafax.

Vineri, democratul Joe Biden le-a spus jurnaliștilor că se va întâlni cu guvernatorul republican. Ulterior, purtătorul de cuvânt al lui DeSantis, Jeremy Redfern, a declarat că nu a fost planificată nicio întâlnire.

DeSantis, în vârstă de 44 de ani, candidează pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidențiale din 2024. Conform sondajelor, DeSantis se află în urma fostului președinte Donald Trump care dorește și el să participe la cursa electorală.

Biden și DeSantis au vorbit în mod regulat în această săptămână despre uraganul de categoria 3 care a lovit regiunea Big Bend din Florida cu rafale de vânt de aproape 200 km/h. Miercuri, președintele a spus că politica nu s-a strecurat în conversațiile lor. „Cred că are încredere în judecata mea și în dorința mea de a ajuta", a declarat Joe Biden.

DeSantis a fost un critic înfocat al lui Biden. Cei doi s-au confruntat public pe tema vaccinurilor COVID-19, a avortului și a drepturilor LGBT.

Sâmbătă, Joe Biden va vizita Live Oak, în Florida, și va face un tur aerian al zonei afectate de uragan, a precizat Casa Albă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.