Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Ligii germane mulţumeşte fanilor care au înţeles că trebui să stea momentan departe de stadioane

Bundesliga

Preşedintele Ligii germane de fotbal (DFL), Christian Seifert, a mulţumit fanilor echipelor din Bundesliga care au înţeles că nu este cazul să se adune în jurul stadioanelor la meciurile care s-au reluat în ''spatele uşilor închise'', scrie dpa potrivit Agerpres.

''Ceea ce am făcut noi a fost un prim pas, drumul este mai lung, sperăm să câştigăm în final bătălia cu coronavirusul. Suntem în dialog permanent cu grupările de suporteri, ştim că fanii au înţeles că nu e cazul să se strângă în jurul stadioanelor. Le mulţumesc şi sunt convins că aşa va fi şi pe mai departe, la meciurile care au mai rămas de jucat'', a spus Seifert.

Oficialii DFL şi-au exprimat de mai multe ori îngrijorarea cu privire la faptul că deşi meciurile din Bundesliga se vor relua cu tribunele goale, suporterii nu vor putea fi opriţi să se adune lângă stadioane, încălcând astfel regulile de distanţare socială.

Luna trecută au existat polemici aprinse între grupurile de suporteri şi conducerea DFL privind decizia ca partidele să se dispute fără spectatori.

Şi poliţia germană avertizase cu privire la acest aspect, considerând că partidele fără public i-ar determina pe suporteri să se adune în apropierea arenelor, în special grupările de ultraşi, putând exista altercaţii cu forţele de ordine.

''Important este ca şi de acum încolo să fie la fel. Nu putem spune că deja totul este în regulă şi să ne afundăm într-o automulţumire'', a mai arătat Seifert.

Bundesliga programează în acest weekend meciurile etapei a 27-a.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.