Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Ligii italiene de baschet feminin cere anularea sezonului

minge de baschet

Preşedintele Ligii italiene de baschet feminin, Massimo Protani, a cerut anularea sezonului, din cauza pandemiei de coronavirus, într-o scrisoare adresată preşedintelui federaţiei de profil din ţara sa, Gianni Petrucci, şi trimisă şi cotidianului La Gazzetta dello Sport.

Massimo Protani solicită anularea sezonului 2019-2020 pentru primele două divizii, deoarece nu sunt întrunite condiţiile necesare pentru continuarea campionatelor, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Victor Ponta trece la atac: Ce face Guvernul PNL Orban acum când spitalele nu au bani?

Liga italiană de baschet feminin a analizat posibilitatea de a se disputa doar turneele Finale Eight ale Cupei Italiei pentru primele două divizii, fie la sfârşitul lui iunie, doar cu participarea jucătoarelor italiene, fie înainte de startul sezonului 2020-2021, în luna septembrie, în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice.

În opinia lui Protani, acordarea Cupei Italiei ar însemna "un puternic semnal de speranţă, necesar pentru a nu diminua entuziasmul şi pasiunea care ne-au caracterizat mereu în aceşti ani".

Citește și: Informații importante! Gigi Becali a investit 40.000 de euro în teste

VTB League, care reuneşte cele mai bune echipe masculine din Rusia şi câteva din Europa de Est (din Polonia, Belarus, Estonia şi Kazahstan) a devenit vineri ultima competiţie baschetbalistică ce anunţă anularea sezonului 2019-2020, din cauza pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.