Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Ligii spaniole de fotbal: 'FC Barcelona este pe drumul cel bun pentru a aduce jucători'

https://www.goal.com/
Javier Tebas

Preşedintele Ligii spaniole de fotbal (LaLiga), Javier Tebas, a declarat că FC Barcelona este "pe drumul cel bun" pentru a aduce jucători înainte de startul noului sezon, însă a indicat că Barca nu poate face presiuni asupra lui Frenkie de Jong pentru ca acesta să accepte reducerea salariului, informează DPA.

Sunt cunoscute problemele financiare ale clubului catalan, dar antrenorul Xavi a reuşit întărirea considerabilă a echipei, cu jucători ca Raphinha şi Robert Lewandowski, în timp ce Jules Kounde este şi el aproape să vină de la Sevilla FC.

Această activitate a stârnit nedumerire în toată Europa cu privire la modul în care Barcelona îşi poate permite să atragă jucători, fiind clar că până la finalul perioadei de mercato vor fi şi fotbalişti care vor pleca.

Tebas a declarat că Barcelona mai are "o mică muncă" de făcut şi a adăugat că situaţia nu pare a fi un motiv de îngrijorare, potrivit Agerpres.ro.

Gruparea catalană a obţinut bani pentru transferuri după ce a cedat o parte din drepturile sale TV.

"Ei ştiu ce au de făcut. Mai au puţină muncă de făcut pentru a-i putea înregistra pe toţi cei pe care i-au adus şi vor să-i aducă. Cred că deocamdată sunt pe drumul cel bun", a spus Tebas.

Presa internaţională a anunţat că Frenkie de Jong este dorit de Manchester United, iar Barca este dispusă să-l vândă pe jucător, însă acesta nu pare dispus să plece. Presa a scris de asemenea că Barca insistă ca De Jong să accepte reducerea salariului, însă Tebas a subliniat că acest lucru nu va fi permis.

"LaLiga va aplica legislaţia. Jucătorii nu pot fi presaţi sau daţi deoparte, este ceea ce spun contractul colectiv, legea, raţiunea şi etica", a afirmat Tebas.

Xavi a recunoscut că situaţia financiară ar putea avea un cuvânt de spus asupra viitorului lui De Jong, deşi tehnicianul îl consideră pe mijlocaşul olandez un jucător important pentru Barcelona.

În altă ordine de idei, Tebas a spus că ar vrea să-l vadă pe Cristiano Ronaldo, fostul star al lui Real Madrid, revenind în Spania, însă nu este sigur dacă este "fezabil" pentru Atletico Madrid să-l transfere pe atacantul lui Manchester United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.