Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele lui Bayern Munchen, încrezător într-un succes în Liga Campionilor

Bayern

Herbert Hainer, preşedintele lui Bayern Munchen, crede că echipa bavareză are clasa necesară pentru a câştiga Liga Campionilor, singurul trofeu pentru care sunt încă în cărţi, transmite DPA.

Bayern primeşte miercuri vizita lui Arsenal în manşa a doua a sferturilor Ligii Campionilor, după un 2-2 reuşit în fieful ''tunarilor'' săptămâna trecută. Bavarezii vor avea apoi o altă misiune dificilă în semifinale, unde îi aşteaptă campioana City sau Real Madrid, cu cele mai multe trofee în palmares.

''Cu forma arătată în prima manşă cu Arsenal, eu cred că echipa poate reuşi. Noi suntem FC Bayern. Desigur, ai întotdeauna nevoie de puţin noroc în Liga Campionilor. Dar faptul că am reuşit să-i oprim pe liderii din Premier League, cea mai puternică ligă din lume, arată ce este posibil când fiecare dă totul'', a spus Hainer.

Bavarezii au fost deja eliminaţi din Cupa Germaniei, iar Bayer Leverkusen a câştigat matematic titlul în acest sezon, punând capăt unei serii de 11 titluri a lui Bayern.

În meciul de la Londra, Bayern nu a putut conta pe susţinerea fanilor, ca urmare a unei sancţiuni a UEFA, dar la Munchen suporterii pot avea un aport decisiv.

Aleksandar Pavlovic, refăcut după o boală, s-a arătat optimist înaintea meciului retur cu ''tunarii'': ''Bineînţeles, fanii de pe Allianz Arena pot fi un factor important. Cu ei în spatele nostru, noi cu siguranţă putem atinge semifinalele. Trebuie să aducem aceeaşi pasiune şi energie pe teren ca în meciul tur. Apoi, ci calităţile noastre colective, vom fi capabili să batem orice adversar''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.