Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele lui Napoli nu vrea ca partida cu FC Barcelona să se dispute pe Camp Nou

Liga Campionilor

Preşedintele clubului italian de fotbal Napoli, Aurelio De Laurentiis, a spus joi că nu doreşte ca partida cu FC Barcelona, de pe 8 august, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, să se dispute pe stadionul Camp Nou, în contextul creşterii numărului de infecţii cu Covid-19 care se înregistrează în Spania, scrie AFP potrivit Agerpres.

"Este multă confuzie şi frică venind din Spania, dar autorităţile se comportă de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Ce ar trebui să se întâmple pentru a ni se spune: nu mergeţi la Barcelona, ci mai degrabă în Portugalia, Germania sau la Geneva'. Dacă s-a decis ca Liga Campionilor să aibă loc în Portugalia, iar Europa League în Germania, nu înţeleg de ce noi trebuie să mergem acum într-un oraş în care există probleme'', a spus De Laurentiis.

UEFA a dat asigurări că meciul FC Barcelona - Napoli, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, programat pentru 8 august în oraşul catalan, va avea loc pe Camp Nou, conform planificării.

''Meciul este programat să se joace la Barcelona, se va disputa conform planului. Monitorizăm situaţia şi suntem în contact permanent cu autorităţile locale competente'', a indicat UEFA, în contextul îngrijorărilor privind pandemia de coronavirus.

Numărul cazurilor de COVID-19 s-a triplat în Spania în ultimele două săptămâni, mai ales în Catalonia, o importantă regiune turistică, şi în regiunea învecinată Aragon. Din cele peste 280 de focare de coronavirus monitorizate de autorităţi, cele mai grave sunt în oraşele Barcelona, Lerida şi Zaragoza.

Toţi jucătorii catalani, cu excepţia lui Arthur, au efectuat, luni, teste COVID-19, iar, conform unor surse, toate au ieşit negative.

UEFA a menţionat că va continua să actualizeze datele privind situaţia epidemiologică din Spania şi din celelalte ţări în care trebuie să se desfăşoare competiţiile sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.