Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Maduro se declară pregătit pentru negocieri cu opoziţia (Venezuela)

Nicolas_Maduro

Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a declarat joi că este ''pregătit să plece în Mexic'' pentru a participa la negocieri cu opoziţia, relatează AFP preluat de agepres.

''Suntem pregătiţi să plecăm în Mexic. Pregătiţi să prezentăm o agendă realistă, obiectivă, cu adevărat venezueleană pentru a trata subiectele care trebuie abordate pentru a ajunge la acorduri pentru pace, suveranitate şi pentru ca sancţiunile nedrepte împotriva Venezuelei să fie ridicate", a afirmat preşedintele într-o declaraţie difuzată la televiziunea naţională.

Preşedintele venezuelean şi-a exprimat şi cu alte ocazii dorinţa de a dialoga cu opoziţia care, condusă de Juan Guaido, nu recunoaşte învestirea sa, susţinând că realegerea sa în 2018 a fost frauduloasă.

Maduro, a cărui alegere boicotată de opoziţie în 2018 nu a fost recunoscută de comunitatea internaţională, s-a confruntat cu proteste majore în ţara sa, în special în 2017.

SUA au impus sancţiuni economice Venezuelei în încercarea de a-l îndepărta de la putere pe Nicolas Maduro şi acesta acuză în mod constant Statele Unite că încearcă să-i destabilizeze ţara. Juan Guaido este considerat preşedinte interimar al Venezuelei de către Statele Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.