Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Mexicului, Andrés Manuel López Obrador, i-a cerut rapperului Bad Bunny să susţină un concert gratuit

news.ro
Andres Manuel Lopez Obrador, președinte Mexic

Preşedintele Mexicului, Andrés Manuel López Obrador, i-a cerut miercuri rapperului portorican Bad Bunny să susţină un concert gratuit în vasta piaţă Zocalo din centrul oraşului Ciudad de Mexico, după ce un fiasco creat de compania de vânzare şi distribuţie de bilete Ticketmaster a lăsat sute de posesori de bilete în imposibilitatea de a intra la spectacolul sold out al artistului de vineri de pe stadionul Estadio Azteca, informează Reuters.

"Ştiu că este super ocupat şi obosit pentru că lucrează mult, dar îl rog să ia în considerare posibilitatea de a veni în Ciudad de Mexico la Zocalo. Nu-l putem plăti. Va trebui să fie o colaborare", a declarat preşedintele Andrés Manuel López Obrador în timpul unei conferinţe de presă.

Ticketmaster, care a pus problema pe seama unei "număr fără precedent de bilete false", a precizat luni într-o declaraţie că se află în contact cu autorităţile şi se angajează să ramburseze integral costul biletelor celor care nu au putut intra la concert, plus un procent suplimentar de 20% din costul total al biletului, potrivit Agerpres.

În ţara vecină, Statele Unite, Ticketmaster se confruntă cu un val de critici după problemele întâmpinate la vânzarea biletelor pentru un turneu din 2023 al lui Taylor Swift. Senatoarea americană Amy Klobuchar a declarat că o comisie antitrust a Senatului va organiza o audiere cu privire la lipsa de concurenţă din industria de ticketing în urma problemelor apărute la vânzarea de către companie a biletelor la concertele artistei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.