Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale: 'Viorica Quintus va rămâne în memoria femeilor liberale ca un reper de moralitate şi dedicare'

Facebook
pnl

Viorica Quintus va rămâne în memoria noastră, a femeilor liberale, ca un reper de moralitate şi dedicare, un model de urmat, afirmă Florica Cherecheş, preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale.

"Femeie cu viziune, care a înţeles nevoia implicării femeilor în politică, Viorica Quintus a înfiinţat prima organizaţie a femeilor liberale în anul 1945", precizează, luni, Florica Cherecheş, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Citește și: Eugen Tomac: ‘După alegerea pe viață a lui Iordache în fruntea Consiliului Legislativ, conducerea PSD a decis să marcheze victoria într-un restaurant’

Ea spune că "Viorica Quintus a fost o femeie care şi-a iubit ţara, a crezut în familie şi şi-a susţinut soţul în toate activităţile politice".

"Deşi în vârstă şi rămasă singură după trecerea la cele veşnice a Maestrului, Viorica Quintus a preferat, din patriotism, să rămână în ţară, deşi unicul său fiu locuieşte în Germania", precizează preşedintele Organizaţiei de Femei a PNL.

Soţia fostului lider liberal Mircea Ionescu-Quintus, Viorica Quintus, a decedat, luni dimineaţă, la vârsta de 94 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.