Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele organizaţiei municipale PSD Suceava şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de primar

2000px-Suceava_in_Romania.svg[1]

Preşedintele organizaţiei municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, şi-a anunţat, miercuri, candidatura pentru funcţia de primar al Sucevei la alegerile din acest an.

Conferinţa de presă de lansare a candidaturii a fost organizată într-un spaţiu de joacă nemodernizat din cartierul Burdujeni, pe melodia "Wind of change" (Vântul schimbării) a trupei Scorpions.

Cuşnir a subliniat că locuitorii din zona locului de joacă nemodernizat nu au fost trataţi cu respectul pe care îl meritau.

"Am ales un loc de joacă pentru copii, pentru că el simbolizează grijă noastră pentru copii, pentru educaţia, siguranţa şi starea lor de bine în general. (...) Suceava este casă noastră. Noi trebuie să avem grijă de casă noastră. Noi, nu alţii. Cei care sunt acum la putere, actuala administraţie eşuează de 16 ani în conducerea acestui oraş. Va pot da foarte multe exemple. Mi-ar trebui o zi întreagă să le spun şi tot nu aş termina de spus cât de mult rău au făcut Sucevei cei 16 ani de incompetenţă, de lipsă a grijii, de lipsă a gândirii orientate către suceveni şi către comunitatea noastră. Oraşul nostru drag a fost ignorat de propria sa conducere", a spus Cuşnir.

În opinia lui, sucevenii ar trebui să opteze pentru o nouă conducere la Primăria Suceava, pentru un edil dintr-o altă generaţie, cu viziune.

El nu a promis nimic, dar a propus un parteneriat între cetăţeni şi administraţie, pentru ''măreţia Sucevei'', pentru un oraş frumos şi curat.

"În 75 de zile putem face ceva! În 75 de zile alegem noua noastră conducere! În 75 de zile avem opţiunea pentru a ne alege un primar dintr-o altă generaţie, cu o altfel de mentalitate, cu viziune şi principii (...) Suceava va fi un oraş curat şi frumos în cartiere, pe toate străduţele nu doar pe strada principală. După 16 ani, Suceava va avea din nou un arhitect şef care să readucă urbanismul la normalitate (...) Transportul public de călători, dar şi transportul şcolar vor fi regândite pentru întreagă zona metropolitană Suceava, Ipoteşti, Moara, Şcheia, Salcea şi Adâncată. La fel şi reţeaua de şcoli şi grădiniţe, zonele de agrement Pătrăuţi şi Adâncata şi managementul deşeurilor vor fi gândite integrat pentru întreaga zona metropolitană. Nu mai pot fi concepute şi gândite separat de Suceava (...) Împreună vom reda măreţia Sucevei'', a spus Cuşnir.

El şi-a exprimat convingerea că sucevenii se vor alătura acestui proiect şi că va câştiga funcţia de primar, iar PSD zece mandate de consilier local şi va faceo majoritate confortabilă cu o altă formaţiune politică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.