Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Parlamentului de la Chişinău a avut o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova

republica moldova

Preşedintele Parlamentului de la Chişinău, Zinaida Greceanîi, a avut marţi o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniţă, informează MOLDPRES potrivit Agerpres.

Potrivit Direcţiei generale pentru comunicare şi relaţii publice a Parlamentului Republicii Moldova, interlocutorii au remarcat caracterul complex şi dinamica pozitivă a colaborării dintre Republica Moldova şi România, inclusiv rezultatele foarte bune ale relaţiilor comerciale. Oficialii au fost unanimi cu privire la importanţa extinderii proiectelor de colaborare în toate domeniile.

În contextul situaţiei politice din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi l-a informat pe diplomatul român despre intenţia fermă a autorităţilor Republicii Moldova de a promova reforme reale cu efect durabil. Zinaida Greceanîi a subliniat că se va insista pe urgentarea reformei justiţiei, aceasta urmând să fie realizată în mod transparent, în consultare cu societatea civilă şi în strânsă coordonare cu Comisia de la Veneţia.

De asemenea, preşedintele Parlamentului de la Chişinău a reiterat determinarea autorităţilor de a continua implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană (UE), dar şi alte acorduri asumate de Republica Moldova în raport cu partenerii externi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.