Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Parlamentului din Rusia: 'Joe Biden se înscrie în istorie ca un terorist!'

universul.net
viaceslav volodin

Președintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, a declarat că președintele SUA, Joe Biden, se înscrie în istorie ca un terorist, transmite agenția Rador. Politicianul a făcut această declaraţie, joi, pe canalul său Telegram.

"Dacă (fostul președinte al SUA, Harry) Truman a devenit criminal, folosind arme atomice împotriva civililor din Hiroshima și Nagasaki, atunci Biden este un terorist pentru că a ordonat distrugerea infrastructurii energetice a partenerilor săi strategici: Germania, Franța, Țările de Jos. Aceasta este o acţiune de intimidare a vasalilor săi, care au decis să-şi dezvolte economia, ghidați de interesele propriilor cetățeni" - a scris Volodin. Președintele Dumei de Stat a subliniat că datele jurnalistului Seymour Hersh despre atacul american asupra "Nord Stream" ar trebui să conducă la o anchetă. "La ce duce astăzi această ideologie a exclusivității se poate vedea citind rezultatele anchetei câștigătorului Premiului Pulitzer, Seymour Hersh, despre implicarea lui Biden în subminarea Nord Streams '...' Faptele publicate ar trebui să devină baza unei investigații internaționale, pentru tragerea lui Biden și a complicilor săi la răspundere, precum și la plăți de compensații către țările afectate de atacul terorist" - a spus Volodin.

SUA: "O minciună perfectă și o ficțiune totală"

După cum reiese dintr-un articol publicat, miercuri, dispozitivele explozive de sub gazoductele rusești "Nord Stream-1" și "Nord Stream-2" ar fi fost amplasate de scafandrii US Navy în iunie 2022, sub acoperirea exercițiilor BALTOPS. Potrivit materialului, care citează o sursă anonimă, decizia ar fi fost luată personal de Joe Biden, transmite RADOR. Șefa serviciului de presă al Consiliului Național de Securitate al Casei Albe, Adrienne Watson, ca răspuns la o solicitare a TASS, a numit versiunea prezentată de Hersh drept "o minciună perfectă și o ficțiune totală".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.