Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Parlamentului Moldovei îl atacă dur pe președintele comuniștilor: Nu se poate să se degradeze în asemenea hal. Să își dea mana cu pușcăriabilii

Parlamentul Republicii Moldova
Igor Grosu

Liderul PAS îl atacă dur pe fostul președinte al Republicii Moldova, liderul comuniștilor, Vladimir Voronin pentru protestele organizate în comun cu Partidul Șor.

„Să ajungi să degradezi în asemenea hal, probabil sunt niște polițe foarte grele, dacă a ajuns să facă galerie comună cu niște pușcăriabili”, a declarat Igor Grosu la TVR Moldova, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Totodată, Grosu speră că anunțul lui Ilan Șor că revine în curând în Moldova nu este doar „unul de bravadă”.

„Dacă am continua logica evenimentelor, Șor a răspuns la apelul lansat anterior - veniți acasă măi copii. E bine că vrea să vină, să compară în fața justiției, să dea explicații, dacă nu e la nivel de bravadă, pe care noi am mai văzut-o.

Cât despre proteste, vă spun sincer - periodic le aud - e o continuare de manipulare a cetățenilor. Te uiți și după profilul oamenilor aduși.

E disperare, ei înțeleg că modul lor de operare, a grupării criminale organizate, e cam pe aici, nu pot ei activa într-un mediu civilizat. E o încercare de a destabiliza situația, n-o să le iasă.

Încearcă să vândă gogoașa aceasta a unei mișcări protestatare, nu prea mulți au dat curs invitației, cu excepția unui partid de tristă pomină, Partidul Comuniștilor.

Liderul acestuia, Voronin, m-am gândit că are un bagaj și o moștenire tristă cât a fost la guvernare, dar ultima asociere a depășit orice limite. Să ajungi să degradezi în asemenea hal, probabil sunt niște polițe foarte grele, dacă a ajuns să facă galerie comună cu niște pușcăriabili”, a declarat Grosu.

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, nu a comentat atacul lui Grosu. Anterior însă, deputatul a explicat că „protestele nu sunt de partid, iar la manifestanții vin și sunt așteptați toți cei care sunt împotriva fărădelegilor comise de actuala guvernare, care sărăcesc cetățenii și distrug țara”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.