Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Parlamentului Rus: 'Liderii statelor care au decis să furnizeze arme Ucrainei ar trebui aduși în fața justiției în calitate de criminali de război'

vestidinrusia.ro
Președintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin

Liderii statelor care au decis să furnizeze arme Ucrainei ar trebui aduși în fața justiției în calitate de criminali de război, a declarat președintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, informează Interfax.

"Toți șefii de stat care au luat decizia de a furniza arme s-au pătat și trebuie aduși în fața justiției ca criminali de război", a scris Volodin luni, pe canalul său de Telegram.

Președintele Dumei consideră că "liderii mai multor state europene, în frunte cu Germania, își pot atrage popoarele în mari probleme". "Prin furnizarea de arme Ucrainei, ei devin parte la conflict", a spus Volodin.

El a mai menționat că "prin acțiunile lor, ei împing lumea spre dezastru". "Au tăcut când exact acum opt ani naziștii din Odesa au ars cetățeni pașnici în viață, nu au făcut nimic pentru a proteja oamenii din Donbass. Și acum fac totul pentru a se asigura că slavii mor în Ucraina", a scris Volodin.

În plus, Europa "a început să uite de tragedia celui de-al Doilea Război Mondial și de prețul care trebuia plătit pentru a elibera lumea de fascism".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.