Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Partidului Ecologist: 'În cazul Elenei Udrea înfăptuirea Justiției să urmeze linia dreaptă a Constituției!'

Radu Pop
Facebook
Danut Pop

Preşedintele PER, Danuț Pop, crede că şefa Parchetului, Gabriela Scutea, nu ar trebui să răspundă declarațiilor publice ale politicienilor, părți în diferite dosare, cu privire la activitatea instituției pe care o conduce.

"Cred că doamna procuror general Gabriela Scutea ar trebui să verifice în primul rând, de ce PICCJ nu a respectat decizia CCR în cazul Elenei Udrea şi să finalizeze dosarele de achiziții din pandemie când, pe banii noștri, ai tuturor, s-au cumpărat izolete, măști combinezoane și sute de milioane de vaccinuri.

Reactiile domniei sale în presă nu ar trebui să existe decât prin comunicate punctuale ale instituției, tocmai pentru a nu reintra în etapa în care Justiția se face la TV. Doar în perioada Kovesi se faceau astfel de spectacole! Deja există o dezamăgire în rândul populației că marile dosare nesoluționate stau uitate la sertar, măcar în cazurile populare ca cel al Elenei Udrea, care este în atenția presei, înfăptuirea Justiției să urmeze linia dreaptă a Constituției, arătând astfel că puterea judecatorească este una neutră, în România noastră cu democrație neconsolidată.

Sper ca românii să primească o poziție oficială a PICCJ cu privire la nerespectarea deciziei CCR în cazul Udrea, deci la încălcarea Constituției, întrucât deciziile CCR au caracter general obligatoriu", declară Danuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.