Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider politic din Kosovo, derapaj la adresa românilor: 'Nu cedăm în fața acestor mici fașciști turbofolk'

Facebook
Banner Ro - kos

Meciul de pe Arena Națională, între România și Kosovo, încheiat cu scorul de 2-0, a avut parte de un incident care a avut loc în minutul 18, determinând suspendarea jocului timp de 50 de minute.

Un scandal de amploare, cu semnificații politice importante, a izbucnit atunci când în zona unde se aflau suporterii grupului "Uniți sub Tricolor" a fost afișat un banner cu mesajul "Kosovo este Serbia".

Afisarea bannerului politic a stârnit, de asemenea, un conflict politic. Mass-media din Kosovo a reacționat vehement, iar Memli Krasniqi, liderul Partidului Democratic din Kosovo, a adoptat o poziție fermă. Acesta a publicat un mesaj cu impact semnificativ, însoțit de o fotografie a arenei din București.

„Nu există niciun slogan care să schimbe realitate. Începând cu 17 februarie 2008, Kosovo este un stat independent, iar de la 3 mai 2016, Kosovo este membru UEFA. Sloganurile politice, corurile fasciste, huiduielile sau insultele adresate băieților noștri nu ne vor opri.

Kosovo, în calitate de stat și echipa națională, se va prezenta cu mândrie peste tot în lume, chiar și acolo unde nu ne vor. Am muncit mult pentru această zi și nu vom ceda în fața acestor mici fasciști turbofolk. Kosovo este eternă”, a scris Memli Krasniqi, pe Facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.