Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Petrolul Ploiești, despre numirea lui Constantin Enache: 'Sper să fie un moment de bun augur'

marius stan

Marius Stan, președintele echipei Petrolul Ploiești, a anunțat, marți, în cadrul conferinței de presă în care a fost prezentat noul antrenor Costantin Enache, că va demisiona dacă formația nu obține promovarea în Liga 1 la finalul sezonului, potrivit Mediafax.

"Sper să fie un moment de bun augur. Niciodată, o despărțire de cineva nu e o bucurie pentru că ea se produce dacă lucrurile nu funcționează. La noi, din păcate, lucrurile nu au funcționat. Ne-am fi dorit acum să fim la o cupă de șampanie a bucuriei. Ne-am fi dorit să avem punctele măcar aproape de cele pe care ni le-am propus, dar încercăm să uităm și să ne apropiem de obiectiv. Mă simt dator să vă spun că am avut o serie de ședințe încheiate cu o concluzie - a colaborării noastre cu clubul din Ploiești. Din momentul de față, prerogativele îmi vor fi respectate, vă spun cu mâna pe inimă, și în momentul în care se întâmpla astfel o să renunț. Fără respectarea unor principii clare, sănătoate, nu se va ajunge nicăieri.

Alexandru Cumpănașu îi îndeamnă pe susținători la calm: 'Dragi cumpănași, deocamdată nu am ce să reproșez DNA'

Mi-am asumat, în ședintele pe care le-am avut, cu AGA și fanii, responsabilitatea obținerii promovării. Dacă nu se va întâmpla așa, aveți un paratrăsnet, aveți în cine să dați, să huliți. Pe mine. Am cerut să stabilesc colaboratorul de pe banca tehnică, cel la care ne-am oprit este Costel Enache. Mărturisesc că a fost alegerea mea. Vă poate confirma lucrul acesta încă de astă-vară. Din mai multe motive, colaborarea a fost amânată. Sper ca acum, ceea ce ne-am propus, nu e ușor de realizat, să fie realizat. Adică obiectivul de a promova, nici nu se poate gândi altceva. Costel Enache va avea un contract clar, stipulat cu obiectivul promovării, urmând să fie rediscutat dacă obiectivul nu e îndeplinit. Dacă nu se va obține promovare, voi demisiona. Oricum, contractul meu expiră la sfârșitul sezonului. Am drept de prelungire, însă nu înseamnă că mă voi și folosi de asta", a declarat Marius Stan.

Constantin Enache a devenit succesorul lui Flavius Stoican, cel care a demisionat după ce a lăsat echipa pe locul 8 în Liga 2, după 20 de etape, cu 31 de puncte. Primele două clasate, UTA Arad şi CS Mioveni, au 41, respectiv 37 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.