Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PNL Brăila, Cătălin Boboc: Guvernul a alocat judeţului Brăila, anul acesta, aproximativ 500 milioane de lei

Facebook
sedinta de guvern

Preşedintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, a declarat vineri, în conferinţă de presă, că Guvernul a alocat judeţului Brăila, anul acesta, aproximativ 500 milioane de lei, potrivit Agerpres.

Citește mai multe despre tratamentul anevrismului de aortă toracică (TEVAR)

"Pentru zona Brăila, numai anul acesta, s-au alocat de la nivelul Guvernului aproape 500 de milioane de lei. Vorbim de chestiuni concrete, contracte semnate şi anume Drumul expres Brăila-Galaţi, semnat la 23 septembrie 2020 contractul de proiectare şi execuţie, în valoare de 371 milioane de lei; Drumul expres Brăila-Tulcea, pentru care s-a semnat pe 29 iunie contractul pentru studiul de fezabilitate şi proiectare, în valoare de 14 milioane de lei; 18 milioane pentru Drumul expres Brăila-Buzău, semnat pe 21 februarie anul acesta", a declarat Cătălin Boboc.

Liderul PNL Brăila a mai precizat că "dacă mai punem şi cele 500 de milioane de lei, care au fost deja alocate şi plătite pentru lucrările la Podul peste Dunăre, până la această dată, Guvernul Orban a trimis în zona noastră 1 miliard de lei".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.