Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PNL București dezvăluie cine a propus să se renunțe la varianta Cîțu-premier: 'Nu cred că îi convine nimănui să se alieze cu PSD'

Facebook
citu ciucu

Președintele PNL București, Ciprian Ciucu, a declarat că deciziile politice legate de guvernare se iau în BPN al PNL, el adăugând că nu îi convine nimănui să se alieze cu PSD.

„Toate deciziile politice se iau de obicei în Biroul politic Naţional al PNL. Nu cred că îi convine nimănui să se alieze cu PSD. Cele două partide, pe fondul alegerilor interne s-au radicalizat. Există un principiu în politică în sensul că fiecare partid este autonom să decidă ce oameni propune pe anumite funcţii. (...)Nu am participat la decizia ca premierul Cîţu să nu mai fie nominalizta de PNL, a fost o decizie pe care vicepreşedinţii partidului au propus-o şi BPN a votat-o”, a declarat Ciucu, la Digi 24, potrivit news.ro.

Întrebat dacă a fost decizia preşedintelui Klaus Iohannis să nu fie propus Florin Cîţu pentru postul de premier, Ciucu a declarat că ”este probabil”.

„Este probabil, nu am fost la aceste discuţii, nu particip la discuţiile cu preşedintele Klaus Iohannis şi nu ştiu dacă de acolo a venit. Este de notorietate că este o colaborare între PNL şi Klaus Iohannis”, a declarat Ciucu.

Ciprian Ciucu a mai adăugat că în Bucureşti este posibiă o colaborare între USR şi PNL şi a admis că ”este probabil ca PNL să fi pierdut din încrederea electoratului”.

Întrebat, de asemenea, cum explică faptul că PSD ar putea susţine guvernul PNL, Ciucu a declarat că: ”Cineva trebuie să guverneze ţara”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.