Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PNL Bucureşti cere demisia prefectului Capitalei

arhiva personala
Cristian Buşoi

Cristian Buşoi, preşedintele PNL Bucureşti, afirmă că manipulări politice grosolane au dus la escaladarea evenimentelor din Piața Victoriei, vineri seara.

"Jandarmeria a fost asmuțită cu bună-știință împotriva manifestanților. Prefectul Capitalei, dintr-un reflex de slujbaș politic, a vrut să arate probabil șefilor că-i “liniștește” pe manifestanți și a dat un ordin care a făcut mult rău. Doamna prefect, care a avut și o trecere pasageră prin administrația pesedistă a Capitalei, ar trebui să-și dea demisia. Nu s-ar repara răul făcut, dar măcar s-ar da un semnal că politrucii nu trebuie amestecați cu acțiunea Jandarmeriei.

În loc să fie izolați bătăușii- cu care forțele de ordine nu este prima data când se confruntă- s-a urmărit escaladarea și compromiterea unei acțiuni pașnice de protest. S-a ajuns aici pentru că pesediștii au tendința de a pune talpa pe gât oricui nu este de acord cu partidul.

Un protest pașnic transformat, cu abilitate, într-o debandadă care să asmută oamenii unora contra altora. Asta a făcut PSD-ul", afirmă Cristian Buşoi.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.