Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PNL înțeapă PSD în scandalul racolărilor de primari liberali: M-a deranjat foarte mult, nu aşa se lucrează într-o coaliţie politică

Facebook/ PNL
Nicolae Ciuca

Preşedintele PNL înțeapă PSD în scandalul racolărilor de primari liberali: M-a deranjat foarte mult, nu aşa se lucrează într-o coaliţie politică

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, se arată foarte deranjat de faptul că PSD a racolat primari liberali, subliniind că ”nu aşa se lucrează într-o coaliţie politică”. El are şi un mesaj către primarii aleşi sub sigla PNL: ”Eu sper să nu mai plece pentru că nu trebuie să mai plece, mai ales că PNL, guvernele liberale au avut în vedere şi au respectat autorităţile locale”.

”Dacă am fi înţeles la vremea respectivă că trebuie să ne respectăm între noi şi să avem minimum de consideraţie pentru partenerii noştri nu am fi încurajat traseismul politic la nivelul aleşilor locali şi nu am fi ajuns să vedem, care ia doi-trei primari dintr-o parte, care ia cinci-şase din altă parte şi uite aşa să arătăm care e mai atractiv”, a afirmat Nicolae Ciucă, la Digi 24, joi seară.

Nicolae Ciucă a declarat că l-a deranjat ”foarte mult” faptul că PSD a racolat unii dintre primarii aleşi sub sigla liberalilor la scrutinul local trecut.

”Şi mă deranjează şi acum şi am avut o discuţie foarte serioasă, precizând că acest lucru este inacceptabil. Nu aşa se lucrează într-o coaliţie politică. Nu aşa putem să câştigăm voturile românilor, asigurându-ne că primarii sunt cei care reglează cureaua de transmisie a alegerilor în anul 2024. Eu sper să nu mai plece pentru că nu trebuie să mai plece, mai ales că PNL, guvernele liberale au avut în vedere şi au respectat autorităţile locale, asigurând finanţarea tuturor programelor de dezvoltare locală şi putem să ne uităm la tot ceea ce înseamnă administraţie locală”, a susţinut el.

Întrebat dacă PNL va avea un pact de neagresiune cu PSD la alegerile de anul viitor, liderul liberal a răspuns: ”Pactul de neagresiune ne-a determinat să luăm decizia, la Sinaia, să intrăm în alegeri sub motto-ul «Prin noi înşine». Dacă era, nu eram aici”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.