Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu: 'Noi suntem foarte încrezători şi în privinţa turului doi'

www.renasterea.ro
Nicolae Robu

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat duminică seara, după anunţarea exit-poll-urilor primului tur al prezidenţialelor, că aşteaptă un tur doi care va face diferenţa şi mai mare între preşedintele Klaus Iohannis şi candidatul Stângii, Viorica Dăncilă, ceea ce va da României şansa de a intra în normalitate, informează Agerpres.

Citeste si: Ion Cristoiu anunță cu cine a votat în primul tur la prezidențiale

"Vreau, în primul rând, să-l felicit pe preşedintele Klaus Iohannis; felicit PNL (...). Noi suntem foarte încrezători şi în privinţa turului doi, cred că se va face o diferenţă mare între preşedintele Klaus Iohannis şi candidatul Stângii, iar România va avea şansa de a intra în acea normalitate pe care ne-o dorim cu toţii, care înseamnă stat de drept, prosperitate, demnitate, respect al cetăţeanului, folosirea banului public pentru dezvoltarea comunităţilor locale, pentru mari proiecte naţionale şi nu irosirea lui pentru interese necurate ale unor grupuri mai mici sau mai mari", a afirmat Nicolae Robu.

Liderul liberalilor timişeni a apreciat implicarea colegilor de filială pentru organizarea acestui scrutin şi le-a lansat rugămintea ca în turul doi să se implice şi mai mult pentru a oţbine "o victorie categorică, răsunătoare şi prin diferenţa de scor".

Nicolae Robu a subliniat că ţinta PNL pentru acest tur a fost, la nivel naţional, de obţinere a unui scor de circa 40% şi a fost atinsă, el nedorind să comenteze scorurile celorlalţi competitori.

"Noi sperăm să putem face pe cât mai multe direcţii corp comun de acţiune cu cei pe care i-am simţit că sunt de aceeaşi parte a baricadei cu noi în lupta contra Stângii, a PSD. Au avut şi au respectul nostru, aici a fost o competiţie care s-a încheiat cu victoria noastră şi cred că trebuie în continuare să acţionăm împreună pentru binele României, iar în plan local, pentru binele Timişoarei", a punctat Nicolae Robu.

Preşedintele PNL Timiş a mai menţionat că pentru turul doi există riscul unei demobilizări întotdeauna, când un candidat câştigă mai ales la diferenţă mare.

"De aceea, noi, liberalii, vom încerca să conştientizăm cetăţenii judeţului Timiş, să-i îndemnăm să vină la vot şi aşteptăm să voteze Klaus Iohannis şi pe alţi candidaţi care acum au ieşit din competiţie şi cu care simţim că avem o compatibilitate în ceea ce simţim noi că trebuie să însemne România", a încheiat Nicolae Robu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.