Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Premier League, Richard Masters, face apel la suporteri să stea departe de stadioane

Premier League

Preşedintele Premier League, Richard Masters, le cere fanilor să stea departe de stadioanele care vor găzdui din nou meciuri după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, informează lequipe.fr, potrivit news.ro.

"Vă rugăm să staţi departe şi să vă bucuraţi de acasă de meciuri. Mergând la stadioane, puneţi în pericol lucrurile", a declarat Masters, marţi, la BBC, conştient că reluarea campionatului va fi urmărită cu atenţie în ceea ce priveşte respectarea protocolului împotriva Covid-19.

Citește și: Cum au motivat judecătorii că Traian Băsescu a turnat la Securitate sub numele ‘Petrov’

Dacă nu vor exista spectatori la meciurile din Premier League în această perioadă, conducătorul ligii rămâne optimist cu privire la o posibilă revenire treptată a publicului în sezonul viitor.

"Discuţiile au început, dar nu este potrivit ca eu să vă ofer un calendar", a spus el.

Unii se tem că suporterii, mergând în apropierea stadioanelor, ar putea încălca regulile de distanţare socială impuse în special pentru reluarea campionatului.

După discuţii între ligă şi poliţie, s-a convenit să nu fie mutat deocamdată niciunul dintre cele 92 de meciuri rămase de disputat pe arene neutre pentru a evita adunările.

Citește și: Cozmin Gușă intră la rupere în scandalul colaborării lui Mugur Isărescu cu Securitatea: Aici este vorba despre altceva

Premier League se reia, miercuri, de la ora locală 18.00 (20.00, ora României) cu meciul Aston Villa – Sheffield, restanţă din etapa a XXVIII-a.

În aceeaşi zi, de la ora locală 20.15, este programată partida Manchester City - Arsenal Londra, tot din etapa a XXVIII-a.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.