Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele prestigioasei universităţi americane Harvard şi soţia sa, testaţi pozitiv cu coronavirus

CNN
lawrence bacow harvard

Președintele Harvard, Lawrence S. Bacow, a declarat că el și soția sa au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus, transmite CNN.

"Am început să avem simptome duminică - mai întâi tuse, apoi febră, frisoane și dureri musculare - și am contactat medicii luni", a spus el într-un comunicat către comunitatea Harvard. "Am fost testati ieri si am primit rezultatele acum cateva minute", a adăugat Bacow.

Bacow a spus că nu este sigur cum el şi soţia sa au ajuns să ia virusul, dar a precizat că au avut contact cu mult mai puţine persoane în ultima perioadă, deoarece amândoi au început să lucreze de acasă pe 14 martie.

"Ne vom lua timpul necesar pentru a ne odihni și a ne recupera în timpul unei izolări de două săptămâni acasă", a adăugat el. "Sunt binecuvântat cu o echipă grozavă, iar mulți dintre colegii mei își vor asuma mai multe responsabilități în următoarele săptămâni, în timp ce Adele și cu mine ne vom concentra doar pe a ne însănătoşi", a mai precizat Bacow.

La începutul acestei luni, Harvard a anunțat că va muta cursurile online și le-a cerut studenților să se mute din locuințele din campus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.