Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD Arad, senatorul Mihai Fifor: Este un rezultat important pentru PSD; a fost sancţionată ideea de austeritate

Facebook
Mihai Fifor

Preşedintele PSD Arad, senatorul Mihai Fifor, care a fost între altele premier interimar al României şi ministru al Apărării Naţionale, a declarat, duminică seară, după publicarea rezultatelor exit-poll, că românii au sancţionat "fără niciun drept de apel politica dezastruoasă a guvernului liberal" şi ideea de austeritate, anunță AGERPRES.

"Este un rezultat important pentru PSD, este un rezultat care arată că românii sancţionează fără niciun drept de apel politica dezastruoasă a guvernului liberal dusă în ultimul an, pe durata pandemiei. Mai mult decât atât, sancţionează ideea de austeritate pe care o conturează în momentul de faţă guvernul Orban. Rămâne să numărăm voturile şi vom vedea care sunt exact rezultatele scrutinului de astăzi", a declarat Mihai Fifor pentru AGERPRES.

Citește și: CNSAS: Un candidat Pro România a turnat la Securitate! Avea numele conspirativ ‘Violeta’ .

În judeţul Arad au fost aşteptaţi la urne 386.478 de alegători şi prezenţa a fost de 29,77%, conform datelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.