Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PSD Argeș Șerban Valeca, despre excluderi din partid: 'Cred că după turul doi trebuie să discutăm acest lucru'

ziarobiectiv.ro
Serban Valeca

Președintele PSD Argeș Șerban Valeca a declarat, marți, înaintea ședinței Comitetului Executiv al PSD, că discuțiile despre posibile excluderi din partid a șefilor de organizații care au obținut rezultate slabe la prezidențiale ar trebui să aibă loc după al doilea tur de scrutin, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Viorica Dăncilă îl perforează pe Klaus Iohannis! Lovitura de grație pe care i-a dat-o azi

"Eu cred că după turul doi trebuie să discutăm acest lucru. Deocamdată cred că trebuie să-i învățăm și pe ei ce am făcut noi sau să recunoască ei, cei care au făcut o analiză corectă, vezi ce ai făcut, greșelile sau ce nu ai făcut și trebuia să faci. După turul doi să avem o analiză", a afirmat, la intrarea în sediul PSD, vicepreședintele Senatului Șerban Valeca, întrebat dacă ar trebui excluși președinții de organizații județene care nu și-au atins obiectivul la prezidențiale.

Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a anunțat că nu va vota nicio excludere din partid, la CEx al PSD de marți. La rândul său, Paul Stănescu, liderul PSD Olt, a afirmat că nici el nu va fi de acord cu vreo excludere.

Comitetul Executiv al PSD se reunește, marți, după-amiaza, la sediul partidului din Kiseleff. Va fi făcută o analiză a scorului pe filiale la prezidențiale. Viorica Dăncilă a afirmat că așteaptă explicații de la liderii județeni în legătură cu scorurile obținute la alegeri.

Citește și: Mai ceva ca Dincă! A ucis mai mulți copii, iar acum e liber

Președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a afirmat, luni seară la o discuție informală a conducerii partidului, că nu exclude schimbarea unor lideri de organizații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.