Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan: 'Şi raportul euro-leu a aşteptat să scape de acest guvern hoţ şi incompetent'

Inquam Photos/ Octav Ganea
schimb valutar

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat joi seară, la Conferinţa municipală de alegeri a PSD Bistriţa, că vede moţiunea de cenzură adoptată în Parlament ca pe o victorie în folosul ţării şi a criticat în termeni duri cele trei luni de guvernare liberală, potrivit Agerpres.

"Vedeţi cu ochiul liber ceea ce se întâmplă astăzi în România din partea unor oameni care au clamat, au ţipat şi au urlat de-a lungul timpului că apără statul de drept, s-au plâns pe la toate porţile europene că apără statul de drept, pe care astăzi, de fapt, îl calcă cu nonşalanţă în picioare. E o dovadă vie şi crasă de ipocrizie a unor oameni care au clamat aceste valori doar pentru a ajunge la putere. (...) Cred că şi raportul euro-leu a aşteptat cu nerăbdare să scape de acest guvern cancerigen, hoţ, incompetent, trădător de ţară, care în trei luni a reuşit să facă atâtea nefăcute câte nu cred că au făcut toate guvernele după '90", a spus Moldovan.

Liderul judeţean al PSD a afirmat că, în opinia sa, moţiunea de cenzură care a dus la căderea Guvernului Orban este "o victorie în folosul ţării şi al românilor" şi i-a felicitat pe cei trei parlamentari social-democraţi de Bistriţa-Năsăud - Doina Pană, Daniel Suciu şi Ioan Deneş - pentru votul lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.