Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD Caraş-Severin, deputata Luminiţa Jivan: 'Suntem optimişti'

Luminiţa Jiva Facebook
Luminiţa Jiva

Preşedintele PSD Caraş-Severin, deputata Luminiţa Jivan, a declarat duminică seara, pentru AGERPRES, că rezultatul alegerilor prezidenţiale nu îi descurajează pe social-democraţi, ci îi motivează, informează Agerpres.

Citește și:  Explicațiile lui Rareș Bogdan! De ce a avut Klaus Iohannis un discurs atât de scurt: 'Nu vom face nici petreceri'

"Rezultatul de după turul al doilea nu ne descurajează şi nu ne demotivează. Dimpotrivă, Partidul Social Democrat va continua să lupte pentru binele fiecărui român. În ciuda rezultatului de acum, suntem optimişti. Am pierdut o bătălie, nu întreg războiul. Aşa că ne vom încărca cu forţe proaspete, pentru a dovedi românilor, în continuare, că merită o schimbare şi că noi mereu am acţionat având în inimă şi în suflet interesele oamenilor. Ne aşteaptă, oricum, o perioadă încărcată, urmează alegerile locale şi, mai apoi, cele pentru Parlamentul României. Urmează încă două scrutinuri în care putem schimba traiectoria acestei ţări, în care putem spune stop austerităţii şi furiei între oameni. Noi, atât eu, cât şi colegii mei social-democraţi, vom munci şi vom lupta pe mai departe ca interesele şi drepturile oamenilor să fie respectate şi vom munci în continuare ca România să redevină 'acasă'", a afirmat liderul social-democraţilor cărăşeni.

În judeţul Caraş-Severin, prezenţa la vot în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale a fost de 46,12%.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.