Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD confirmă candidatura Gabrielei Firea pentru un nou mandat de primar al Capitalei: 'O s-o susţin din orice poziţie'

psd bucuresti ciolacu firea

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seara, că Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Bucureşti şi că o s-o susţină "din orice poziţie".

Liderul PSD a afirmat că Gabriela Firea şi-a exprimat intenţia de a candida la primăria capitalei, menţionând, totodată, că vor fi efectuate sondaje în judeţele unde filialele solicită acest lucru sau în cazul în care conducerea centrală consideră că este nevoie.

"Doamna Gabriela Firea deja şi-a exprimat şi public şi, tot în Comitetul Executiv, primii care îşi arată intenţia să candideze sunt cei care sunt în acest moment în funcţii, atât la consilii judeţene, cât şi la primării. Urmează să fie făcute anumite sondaje în judeţe, dacă sunt solicitate sau în cazul în care conducerea centrală consideră că este nevoie, iar categoric doamna Gabriela Firea va fi candidatul şi eu o s-o susţin din orice poziţie, fie de simplu membru PSD, fie de preşedinte, fie de preşedinte la Cameră sau preşedinte la Buzău", a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.