Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD, despre al treilea dosar la DNA: 'Poate să apară şi al patrulea dosar, al cincilea'/ 'Problema nu e Liviu Dragnea'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gesturi

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD de la Băile Herculane, că al treilea dosar în care este vizat de DNA este un abuz, precizând că le-a cerut colegilor din conducerea partidului să nu adopte o rezoluţie de susţinere pentru el.

"Poate să apară şi al patrulea dosar, şi al cincilea, de ce nu? Sunt liberi la abuzuri. Iei nişte oameni, îi ameninţi cu puşcăria sau le spui că scapă dacă scriu ceva acolo şi dai drumul la un dosar", a afirmat Dragnea.

"Le-am spus (membrilor CEx al PSD - n.r.) că nu vreau susţinere pentru mine. M-au impresionat. Toţi mi-au zis, şi în timpul CEx, şi înainte, ca alţi oameni din ţară, să nu cedez. Tema e întrebarea pe care le-am pus-o eu: Dacă ei sunt hotărâţi să nu cedeze, aşa cu nu au cedat în 2016 şi am reuşit să câştigăm alegerile?  Problema nu e Liviu Dragnea. Nu am dorit să existe vreo susţinere pentru mine, nici prin vot, nici prin rezoluţie", a mai precizat preşedintele PSD.

Întrebat dacă vor fi membri PSD care vor vota moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi USR, Dragnea răspuns: "Nu cred."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.