Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD Gorj, Mihai Weber: 'Scorul din Gorj este unul foarte bun şi ceea ce ne-am propus putem să atingem'

cdep.ro
mihai weber

Preşedintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a declarat duminică seara, după prezentarea exit-poll-urilor, că scorul obţinut la nivel judeţean este unul foarte bun care le permite social-democraţilor să îşi atingă targetul propus.

"De la bun început v-am spus că targetul nostru este de a obţine trei mandate de deputat şi unul de senator, sau mai bine zis cel puţin trei mandate de deputat şi unul de senator. Eu cred că scorul din Gorj este unul foarte bun şi ceea ce ne-am propus putem să atingem", a spus Weber, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Diferențe uriașe! Cu cât este mai mare salariul unui parlamentar decat al unui român de rând

Totodată, el a afirmat că procesul de votare s-a desfăşurat într-un mod democratic, fără incidente majore, iar nivelul de încredere al gorjenilor către PSD este şi va rămâne unul ridicat.

"Procesul de votare s-a desfăşurat într-un mod democratic aş putea spune, fără incidente majore. În primul rând, le mulţumesc tuturor gorjenilor care au venit la vot şi celor care au votat PSD, dar şi celor care nu au votat PSD. Pentru că, în primul rând, şi-au învins teama şi au ales calea cea mai democratică de a se exprima într-un proces electoral şi anume de a veni la vot, iar pentru cei care au votat PSD le mulţumim în mod special şi cu siguranţă nu vom dezamăgi. Nivelul de încredere al gorjenilor către PSD este ridicat şi va rămâne ridicat pentru că am demonstrat că suntem o echipă serioasă şi preocuparea noastră este una singură şi anume, pentru dezvoltarea judeţului Gorj", a mai spus Mihai Weber.

Lista PSD Gorj pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Mihai Weber, urmat de Claudiu Manta şi Dorin Taşcău. La Senat, pe primul loc pe listă este fostul prefect Cristinel Rujan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.