Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Preşedintele PSD îi cere lui Klaus Iohannis să 'recunoască cât mai curând' faptul că 'Guvernul Orban este un eşec'

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis Ciolacu

Marcel Ciolacu a făcut duminică seară, la Antena 3, câteva scurte caracterizări ale celor mai importanţi lideri politici ai momentului, despre preşedintele Klaus Iohannis spunând că ar trebui să „recunoască cât mai curând” faptul că „Guvernul Orban este un eşec”, notează news.ro.

Despre premierul Ludovic Orban, Marcel Ciolacu spune că este „mult prea mic pentru funcţia pe care o ocupă şi a intrat într-un hăţiş infracţional”, iar pe ministrul Muncii, Violeta Alexandru, caracterizând-o drept „foarte slabă” şi spunând că „nu are nicio legătură cu ministrul şomajului”.

Despre ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, Marcel Ciolacu spune că este un medic foarte bun dar că e „depăşit managerial” şi anunţă că „o să vedem multe lucruri care o să iasă în perioada următoare”.

Despre ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela liderul PSD susţine că „a încercat să se urce pe specialiştii” ministerului şi „nu în ultimul rând pe domnul ministru Raed Arafat”. Liderul PSD are, în schimb, cuvinte de laudă la adresa lui Raed Arafat caracterizându-l pe acesta drept „un specialist excelent”.

Pe Victor Ponta îl caracterizează drept „un om cu bună credinţă”, despre Călin Popescu Tăriceanu susţine că are experienţă, despre liderul USR Dan Barna, preşedintele PSD susţine că „putea mai mult” dar „s-a speriat şi a făcut mulţi paşi înapoi”, iar despre liderul UDMR, Kelemen Hunor, Marcel Ciolacu afirmă că este „un om care respectă toate înţelegerile”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.