Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD, replică rapidă la anunţul că Guvernul blochează dublarea alocaţiilor: 'Cât de cinic poți să fii să inventezi tot felul de scamatorii?'

Inquam Photos/ George Călin
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, reacţionează dur la anunţul premierului Orban despre blocarea intrării în vigoare a legii care prevedere dublarea alocaţiilor pentru copii. Liderul PSD acuză PNL de dublă măsură, după ce liberalii au forţat anul trecut dublarea alocaţiilor, când PSD era la guvernare, iar acum nu mai sunt de acord cu o asemenea măsură.

"Orban, ai o singură variantă: mărește alocațiile copiilor! Cât de cinic poți să fii să inventezi tot felul de scamatorii ca să nu le dai copiilor drepturile cuvenite?!

Îl întreb public pe Orban: de ce nu a contestat la CCR, când PSD a votat propunerea PNL de dublare a alocațiilor?! Atunci era bine și acum nu mai e?!

Adevărul este altul: PNL este incapabil să guverneze și să găsească soluții!", scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Ludovic Orban a anunțat, luni, că PNL ia în calcul patru variante pentru sancționarea proiectului de lege al PSD care a trecut de Parlament privind creșterea alocațiilor. Printre variante se numără atacarea la CCR, prorogarea termenului de intrare în vigoare sau angajarea răspunderii Guvernului, conform Mediafax.

„Noi nu putem accepta felul acesta de legiferare (al creșterii alocațiilor - n.r). Avem patru variante posibile: fie atacarea la CCR, fie prorogarea termenului de intrare în vigoare, fie o reglementare care să prevadă, totuși, o creștere rațională a alocațiilor de copii, care repet, de la 1 ianuarie au crescut, tot în baza proiectului depus de PNL, fie mai avem o variantă, care ar cuprinde procedura de angajare a răspunderii”, a afirmat Ludovic Orban, la finalul ședinței Biroului Executiv al PNL.

Premierul a adăugat că PSD dă dovadă de iresponsabilitate crescând alocațiile, din nou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.