Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD Vaslui, reacţie ironică la demersul anti-Dragnea: Scrisoarea este 'moderată', nu cere decât demisia preşedintelui partidului

curentul.info
dumitru buzatu

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, spune despre scrisoarea din PSD că ”lucrurile trebuiau scoase la suprafaţă” pentru a primi răspunsuri. ”Până la CEX lucrurile se vor mai înfierbânta, dar este suficient răgaz pentru o discuţie serioasă”, afirmă Buzatu.

„După foarte multe discuţii pe această temă, iată că a apărut un document care formulează anumite nemulţumiri şi sugestii de rezolvare a situaţiei creată ca urmare a CEX-ului desfăşurat anterior şi a evoluţiilor din ultima perioadă. Cred că scrisoarea trebuie să fie studiată foarte bine de către membrii CEX şi apoi să aibă loc discuţii în CEX. Scrisoarea este moderată, nu cere decât demisia preşedintelui partidului, ceea ce înseamnă că lucrurile vor beneficia de o atenţie specială şi de o dezbatere. Eu cred că lucrurile trebuiau scoase la suprafaţă, pentru ca să li se răspundă şi să putem să continuăm. Singura chestiune care rămâne de discutat este atitudinea celor care sunt implicaţi în această dezbatere şi dacă, la final, vor înţelege că trebuie să încheiem cu nişte concluzii care să ne permită să mergem mai departe”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Buzatu.

Acesta a precizat că persoanele care cer demisia lui Liviu Dragnea justifică această solicitare într-un anumit fel, iar cei care nu sunt de acord, vor justifica poziţia lor într-un alt fel.

“Lucrurile acestea trebuie discutate. Până la CEX lucrurile se vor mai înfierbânta, dar este suficient răgaz pentru o discuţie serioasă”, a mai spus Dumitru Buzatu.

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbește de o săptămână, conține 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte PSD și al camerei Deputaților. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.