Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu: Reforma justiției, prioritatea nr.1 a mandatului meu

captura youtube
Maia Sandu

Reforma justiției și combaterea corupției rămân prioritatea nr. 1 a mandatului meu. Declarația a fost făcută de președinta Maia Sandu, în cadrul unei întrevederi neformale cu liderii de opinie preocupați de reforma justiției și combaterea corupției.

Potrivit unui comunicat al Președinției, șefa statului le-a vorbit liderilor de opinie despre eforturile pe care Președinția le întreprinde pentru a dinamiza procesele atât în plan intern, în discuțiile cu instituțiile naționale de profil, cât și în dialogul cu partenerii externi.

Participanții la discuție - reprezentanți ai mass-media și ai sectorului asociativ - și-au expus propria lor viziune asupra domeniilor cele mai vulnerabile în materie de riscuri de corupție.

Ei au menționat că societatea așteaptă schimbări calitative în sectorul justiției, lipsa acestora fiind o adevărată provocare la adresa securității statului, dar și a fiecărui cetățean în parte.

"Maia Sandu a menționat că reforma justiției și combaterea corupției rămân prioritatea nr. 1 a mandatului ei și că mizează mult pe susținerea cetățenilor, dar și a partenerilor de dezvoltare, care sunt dispuși să ne ajute în continuare", se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.