Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele rus Vladimir Putin: 'Puterile nucleare poartă o responsabilitate specială privind dezvoltarea durabilă a omenirii'

vladimir putin

Președintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri, cu ocazia discursului său privind Starea Naţiunii, că marile puteri ce dispun de arme nucleare au o responsabilitate specială privind conservarea și dezvoltarea durabilă a omenirii, relatează site-ul agenției Tass, potrivit MEDIAFAX.

"Statele fondatoare ale ONU trebuie să dea un exemplu. Cele cinci puteri nucleare poartă o responsabilitate specială privind conservarea și dezvoltarea durabilă a omenirii", a afirmat liderul rus.

Citește și: Reacție SURPRIZĂ: ce anunță BMW România după INCIDDENTUL cu tramvaiul din București

"Cele cinci națiuni (membri permanenți ai Consiliului de securitate al Națiunilor Unite) trebuie să înceapă cu măsuri de neutralizare a amenințărilor privind un război global, să vină cu noi abordări pentru a asigura stabilitatea pe tot globul, care ar trebui să țină cont pe deplin de aspectele politice, economice și militare ale relațiilor internaționale moderne", a explicat Vladimir Putin.

"Rusia este deschisă să consolideze cooperarea cu toți partenerii interesați. Nu amenințăm pe nimeni și nu încercăm să ne impunem voința", a adăugat liderul de la Kremlin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.