Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, ordonă lansarea unei campanii de vaccinare în masă

en.kremlin.ru
Vladimir Putin

Preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat miercuri lansarea unei vaccinări în masă a populaţiei Rusiei împotriva COVID-19 începând de săptămâna viitoare, apreciind că vaccinul dezvoltat de ţara sa este ''cel mai bun'', relatează Reuters şi AFP, potrivit AGERPRES.

Citește și: O fotografie a Kamalei Harris, publicată pe coperta revistei Vogue, stârnește controverse: care este motivul

''Cer lansarea unei vaccinări în masă a întregii populaţii începând de săptămâna viitoare'', a declarat Vladimir Putin într-o reuniune a guvernului rus în regim de videoconferinţă.

''Vaccinul rus este cel mai bun din lume'', a dat asigurări liderul de la Kremlin.

Rusia, care se plasează pe poziţia a patra în lume ca număr al cazurilor de COVID-19, a început în luna decembrie vaccinarea pe scară largă contra acestei boli.

Vicepremierul Tatiana Golikova a afirmat că începând din 18 ianuarie autorităţile ruse vor fi pregătite să extindă programul de vaccinare.

Rusia nu a impus niciun fel de lockdown în timpul celui de-al doilea val al pandemiei, început în luna septembrie, oficialităţile de la Moscova susţinând că restricţiile punctuale sunt suficiente pentru a reduce răspândirea COVID-19.

Miercuri dimineaţă Rusia a raportat 22.850 de noi cazuri de COVID-19 în 24 de ore, ceea ce aduce la 3,5 milioane numărul total al persoanelor infectate de la izbucnirea pandemiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.