Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Sanitas, bolnav de COVID-19: Au trecut 13 zile în care am trăit toate stările posibile

Antena 3
Viorel Husanu presedinte SANITAS

Viorel Huşanu, preşedintele Uniunii Sindicale Sanitas Bucureşti, bolnav de coronavirus, se simte mai bine.

„Astazi ma simt cel mai bine de când am început acest " razboi" cu COVID-19. Au trecut 13 zile în care am trăit toate starile posibile, de la deznădejde la speranța, de la îngrijorarea pt cei din jurul meu la frica de a nu claca chiar eu, de la dezamăgirea ca după luni bune de pandemie , sistemul nu funcționează, de la dezamăgirea ca lumea inca nu crede în COVID si inca nu se protejează”, a scris el pe Facebook.

„Vă implor sa fiți uniți”

El are un mesaj pentru personalul medical.

ACUM, primul meu gând este catre colegi: infirmiere, asistenți, personaL TESA , medici, farmacisti, biologi, kinetoterapeuti etc....SUNTETI MINUNATI !!! Stiu ca faceți tot ce puteți, tot ce ati învățat, tot ce este omenește posibil dar de cele mai multe ori nu este de ajuns. Pentru ca sistemul, mult prea politizat si corupt, nu va asigura condițiile necesare ca voi sa dati randamentul maxim. Ne -au invrajbit, ne-au umilit, ne-au desconsiderat.

De câțiva ani , noi , SANITAS , atragem atentia ca nu este ok ce se intampla incepand cu salarizarea care nu este nici pe departe cea pe care o crede populatia, la sporurile incorect acordate care au creat o mare prăpastie intre noi, la lipsa de dotări, la lipsa de personal , la condițiile din spitale unde un medic, un asistent, dupa ore de operații nu are un spațiu unde sa își întindă picioarele.

Managerii , degeaba sunt manageri daca nu au banii necesari cu care sa faca management, daca nu au pârghiile necesare de a motiva personalul. Autoritățile locale ar putea macar cu plata utilităților sa ajute dar, din păcate ....

Totul este un război politic , razboi care a împărțit lumea in doua, si din care, poate , doar 400 -500 de parlamentari ( politicieni ) vor ieși învingători. Atat. Asta e miza. Dar noi ceilalți? Primesc telefoane, mesaje , reprosuri.... ca nu fac ( eu, Sanitas) nimic. Din contra, va asigur ca noi facem tot ceea ce știm si putem sa facem. Am reușit de multe ori sa ii facem pe politicieni sa regândească legi, sa modifice articole ce au putut putut fi modificate. Dar este greu; Pentru ca pâinea și cuțitul nu sunt la noi.

Stim tot ce se intampla in sistem, nu sunteți protejați, nu sunteți remunerați corect, nu sunteți tratați corect și multe altele. Noi atragem atentia, ne razboim cu cei care fac aceste nedreptăți, ajungem de cele mai multe ori în instante, castigam cu greu si in ani de zile, procese. Si pana atunci...ne dezbinatam . Si intre timp ...alte nedreptăți, poate altor persoane. Va implor sa fiți uniți, sa fim uniți!

Sa oferim toată daruirea si priceperea noastra pacientilor, sa aratam tuturor ca noi suntem OAMENI , ca empatizam cu ei. Indiferent de boala. Nu exista numai COVID , TOTI trebuie tratați.

ROMANIA , in aceasta criza sanitara, ARE NEVOIE DE VOI , NU DE POLITICIENI !

VOI SUNTETI EROI!”, a scris el pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.