Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele şi directorul sportiv al lui PSG au vrut să le ceară socoteală arbitrilor după meciul de la Madrid

Pro Sport
arbitru

Preşedintele şi directorul sportiv al clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi respectiv Leonardo, nemulţumiţi de prestaţia arbitrilor la meciul cu Real Madrid (1-3), din manşa a doua a optimilor Ligii Campionilor la fotbal, au încercat să pătrundă după meci în vestiarul lor şi au rupt fanionul unui arbitru asistent, după cum a notat olandezul Danny Makkelie în raportul său, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Al-Khelaifi a contestat o decizie a arbitrului olandez, care nu a acordat un presupus fault al lui Benzema la portarul Gianluigi Donnarumma, fază din care a rezultat golul egalizator al Madridului (1-1).

''După partidă, preşedintele şi directorul sportiv - Leonardo - ai lui PSG au manifestat un comportament agresiv şi au încercat să intre în vestiarul arbitrilor. Au blocat uşa şi preşedintele, în mod deliberat, a lovit fanionul unuia dintre asistenţi, rupându-l'', a scris Makkelie în raportul său.

Real Madrid a eliminat-o pe PSG în optimile de finală ale Ligii Campionilor cu scorul general de 3-2. Parizienii au controlat 60 de minute din meciul retur de pe Bernabeu, dar golul egalizator al lui Benzema a declanşat ''o remontada'' devenită deja clasică pe Santiago Bernabeu şi madrilenii s-au impus în final cu 3-1, anulând deficitul de un gol din tur.

Nemulţumit de arbitraj, Al-Kheilafi a coborât la vestiarul arbitrilor pentru a cere explicaţii, iar acolo a ameninţat un angajat al clubului cu strigăte ''te voi omorî'', pentru că a filmat acel moment. Videoclipul a fost cerut de UEFA, care va investiga cele întâmplate.

Conform unor surse, Al-Khelaifi a fost calmat de propriile gărzi de corp. Leonardo, la fel de nervos, a intervenit de asemenea şi a cerut ca imaginile de pe mobil să fie şterse, acesta căzând pe pământ în învălmăşeală.

Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 3-1, miercuri seara, pe stadionul ''Santiago Bernabeu'', în manşa secundă a optimilor.

Mbappe a reuşit să deschidă scorul în prima repriză (39), în timp ce golurile madrilenilor au fost marcate după pauză de Benzema (61, 76, 78). PSG a câştigat în tur cu 1-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.