Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele SOCAR s-a întâlnit cu oficialii Forumului Economic Mondial

SOCAR
SOCAR

Președintele Companiei Petroliere de Stat a Republicii Azerbaidjan (SOCAR), Rovshan Najaf, a avut o întâlnire cu Espen Mehlum, șeful departamentului de informații privind tranziția energetică și accelerarea regională, și Renée van Heusden, șeful industriei de petrol și gaze, ambii reprezentând Forumul Economic Mondial, relatează Azernews.

În timpul întâlnirii, discuțiile s-au concentrat în jurul transformării SOCAR dintr-o companie de petrol și gaze într-o entitate energetică internațională, precum și obiectivele strategice evidențiate în strategia sa corporativă până în 2035.

De asemenea, a fost evidențiată importanța acordurilor semnate între SOCAR și companiile partenere internaționale, alături de inițiativele de colaborare în acest sens.

S-a subliniat cu încredere că găzduirea de către Azerbaidjan a COP29 va juca un rol semnificativ în abordarea schimbărilor climatice.

Întâlnirea a explorat, de asemenea, oportunități de extindere a cooperării dintre SOCAR și Forumul Economic Mondial, cu accent pe decarbonizare, inițiative Net Zero, reducerea emisiilor de metan, digitalizare și proiecte sustenabile din amonte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.