Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele SUA Donald Trump susţine solicitarea sumei de 750 miliarde de dolari pentru cheltuielile de apărare pentru anul viitor

Heavy.com
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump susţine planurile Pentagonului de a solicita Congresului suma de 750 miliarde de dolari pentru cheltuielile de apărare anul viitor, a declarat un oficial american duminică, realatează Reuters, informează Mediafax.

Trump, care s-a confruntat cu un deficit bugetar în ultimii şase ani, le-a transmis membrilor cabinetului său la începutul acestui an să vină cu propuneri de reducere a cheltuielilor cu agenţiile cu 5%, însă a sugerat că militarii vor fi în mare măsură scutiţi.

Citește și: Parlamentul European discută un raport în favoarea admiterii României şi Bulgariei în spaţiul Schengen. Care sunt șansele efective de aderare la acest spațiu

Un oficial american, sub condiţia anonimatului, a declarat că secretarul Apărării, Jim Mattis, a discutat despre buget cu Trump în ultimele zile şi a subliniat riscurile unor cheltuieli fixe pentru apărare.

Oficialul a spus că în timpul acestei discuţii Trump a vrut să "accelereze progresele pe care le-a făcut administraţia sa în reconstruirea armatei".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.