Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele SUA, Donald Trump, vrea să efectueze deplasări electorale începând de sâmbătă

VOX
Donald Trump

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, intenţionează să reia deplasările electorale prin participarea la evenimente sâmbătă şi duminică, la mai mult de o săptămână de când a fost diagnosticat ca având Covid-19, informează agenţia Reuters, potrivit MEDIAFAX.

"Mă simt atât de bine", a declarat Donald Trump într-un interviu acordat joi seară postului tv Fox News.

Preşedintele SUA a precizat că, dacă va primi acordul medicilor, se va deplasa sâmbătă şi duminică în campanie electorală în statele Florida şi Pennsylvania.

Citește și: Mâine va fi protest în Capitală: ‘Falimentul bate la ușă! Frica va aduce foamete!’ .

Vineri, Donald Trump va efectua un nou test privind coronavirusul.

Centrul american pentru Controlul şi Prevenirea Epidemiilor recomandă ca persoanele care au avut simptome grave de Covid-19 să stea în casă 20 de zile de la apariţia simptomelor.

Medicul Casei Albe, Sean Conley, a anunţat joi că Donald Trump a încheiat terapia anti-Covid-19, are o stare stabilă şi ar putea relua participarea la evenimente publice începând de sâmbătă.

Donald Trump încearcă să recupereze distanţa din sondajele de opinie faţă de Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie. Biden a continuat campania electorală în ultimele zile, iar vineri are un eveniment în Las Vegas, Nevada.

Citește și: Raed Arafat, mesaj de ultimă oră prin RO-ALERT! ‘Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol’

Kayleigh McEnany, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei UA, a declarat vineri că Donald Trump este pregătit să meargă în campanie electorală. "Încercăm să ţinem pasul cu preşedintele, care este pregătit să meargă în campanie imediat ce va primi acordul medicilor. Analizele medicale sunt în curs şi vor asigura că nu va transmite virusul în cursul deplasărilor", a precizat McEnany, potrivit Fox News.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.