Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Președintele Turciei nu ne-a impus condiții politice', precizează liderul sârbilor în Președinția Bosniei și Herțegovina

albawaba.com|
Recep Erdogan, nervos

Reprezentantul Republicii Srpska în Președinția Bosniei și Herțegovina, Milorad Dodik, a declarat că vizita la Sarajevo a președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, este importantă și pentru că a dat un impuls rezolvării problemelor interne din BiH.

Dodik a declarat că a discutat cu Erdoğan mai multe probleme.

„Doresc să subliniez problemele despre care a vorbit Erdoğan. Mereu facem progrese. Este important ce s-a hotărât în legătură cu călătoriile doar cu cartea de identitate. Sprijinim această decizie și o serie de alte decizii, cum ar fi formarea unei echipe mixte pe teme de energie” – a declarat Dodik după întâlnirea cu Erdoğan la Președinția BiH.

Dodik a mulțumit președintelui Turciei pentru că a declarat că BiH trebuie să-și rezolve singură problemele interne, fără intervenții din afară.

„Președintele Erdoğan este un mare lider și un mare om de stat. Poziția lui față de BiH este emoțională și empatică, dar cu pragmatism ne-a spus că problemele BiH trebuie rezolvate aici, noi trebuie să găsim soluții fără intervenții din afară” – a declarat Dodik, adăugând că Erdoğan a venit cu un pachet de ajutoare, fără a condiționa politic. ,

„Poate fi un exemplu pentru mulți, mai ales pentru cei din Occident care vin aici să ne țină lecții despre cum să ne organizăm” – a declarat Dodik, mulțumind lui Erdoğan că a promis furnizarea de îngrășăminte pentru ca agricultura BiH să nu aibă de suferit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.