Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Universității Craiova, după plecarea antrenorului Corneliu Papură de la echipă: Sunt momente în viață care te surprind

Universitatea Craiova
Corneliu Papură

Preşedintele clubului Universitata Craiova, Marcel Popescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că decizia antrenorului Corneliu Papură de a pleca de la echipă l-a surprins. „În momentul de față nu știm cine va fi antrenor”, a spus oficialul.

Corneliu Papură a ales să plece de la Universitatea Craiova, în plină epidemie de coronavirus. Oficialii clubului din Bănie au anunţat despărţirea de antrenor într-un comunicat pe site-ul oficial.

Citește și: Ion Cristoiu prezintă cele 'două instituții care nu s-au lăsat șantajate de regimul Iohannis': 'CCR și Avocatul Poporului'

Preşedintele clubului, Marcel Popescu, a declarat, în exclusivitate pentru MEDIAFAX, că toată lumea a fost surprinsă de decizia lui Papură, care se afla la al doilea mandat pe banca tehnică a oltenilor.

„A plecat, Doamne Ajută pentru fiecare, sunt momente în viaţă care te surprind şi cu asta basta. Viaţa merge înainte. În momentul de faţă nu ştim cine va fi noul antrenor, dacă am şti, acum am anunţa, în trei minute”, a spus Popescu.

Referitor la reluarea antrenamentelor, Marcel Popescu a precizat că echipa Craiovei va respecta indicaţiile oferite de ministrul Sportului, Ionuţ Stroe, şi a mai spus că testarea pentru coronavirus a jucătorilor nu se va face mai devreme de 15 mai.

Citește și: Primul SMART VILLAGE din România TAIE fața marilor orașe: are APLICAȚIE prin care se pot sesiza probleme legate de COVID-19

„Se va respecta formatul pe care l-a dat ministrul Sportului şi cu măsurile de securitate şi de siguranţă, care sunt transmise cluburilor. Înainte să înceapă vor fi testaţi jucătorii. În momentul de faţă noi nu avem ce să testăm. Nu există niciun element care să ne alerteze. Astăzi, toţi jucătorii sunt negativi”, a mai declarat, pentru MEDIAFAX, Marcel Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.