Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presiune asupra lui Eugen Teodorovici, în Parlament: PNL vine cu o nouă lovitură

Inquam Photos/ Octav Ganea
Eugen Teodorovici

Senatorul PNL Florin Cîțu a anunțat, pe Facebook, că săptămâna următoare va depune o moțiune simplă pentru demiterea lui Eugen Teodorovici, după ce Camera Deputaților a respins, în plenul de miercuri, o moțiune a Opoziției la adresa ministrului de Finanțe.

Citește și: Sondaj CURS: Se conturează un duel clar în turul II al alegerilor prezidenţiale

„Dați-l jos pe Orlando! Săptămâna viitoare depun o moțiune simplă la Senat prin care cer demiterea lui Eugen Teodorovici. Opinia mea susținută de argumente despre cel mai slab ministru de finanțe din istoria post decembristă, o știți deja. În această moțiune, în premieră, includ opiniile dumneavoastră legate de incompetența acestui ministru și demiterea lui. Nu fiți timizi. Scrieți oricât și postați în secțiunea comentarii a acestei postări. Vă promit că le citesc pe toate în plenul Parlamentului cu tot cu numele dumneavoastră dacă sunteți de acord. Să vedem dacă «viteazul» Orlando are curajul să vă înjure și pe dumneavoastră așa cum mă înjură pe mine. P.S. Cei care nu vreți să aveți numele citit în plenul Parlamentului, scrieți opinia pe privat și eu o să o citesc în plen”, a scris Florin Cîțu, sâmbătă, pe Facebook.

Demersul liberalului vine după ce Camera Deputaților a respins miercuri moțiunea simplă „Lăcomia pesedistă subminează economia naţională”, inițiată de opoziție împotriva ministrului Finanațelor Publice, Eugen Teodorovici, prin care era cerută abrogarea OUG 114/2018.

Guvernul a adoptat, vineri, proiectul pentru modificarea OUG 114 fiscală, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici anunțând că prin schimbarea actului normativ nu vor mai exista discuții privind manipularea ROBOR. Actul normativ a fost publicat, vineri seara, în Monitorul Oficial. Schimbările vizează taxa pe activele băncilor, un nou indice pentru credite, noi regului în energie și o prorogare pentru administratorii Pilonului II de pensii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.