Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presiune pe Cioloș, de la vârful PNL

puterea.ro
dacian ciolos

Premierul tehnocrat Dacian Cioloș este așteptat să intre în politica de partid, iar liberalii îl așteaptă cu brațele deschise. Președintele PNL București, Cristian Bușoi, a explicat că Dacian Cioloș ar avea oricând un loc rezervat pe listele din București la alegerile parlamentare.

"Eu personal cel mai mult mi-aş dori să-l văd pe domnul Cioloş candidat al PNL la alegerile parlamentare şi, evident, pentru funcţia de prim-ministru şi am fi mai mult decât onoraţi dacă ar fi pe lista pentru Bucureşti. Dacă domnia sa decide să rămână independent, aşa cum pare în acest moment, vom vedea în ce măsură într-un anume proiect comun pe care îl putem face cu domnia sa, chiar dacă nu va fi membru PNL", a declarat Cristian Buşoi.

El a adăugat că anumiţi miniştri din cabinet care au simpatii şi orientări liberale s-ar putea regăsi şi ei la PNL. "Aceasta este o chestiune care va fi gestionată de conducerea centrală a partidului, de cei doi copreşedinţi", a declarat preşedintele PNL Cristian Buşoi, solicitat să comenteze declaraţia Adrianei Săftoiu care afirma că PNL ia în calcul ca miniştrii Ghinea, Voiculescu şi Borc să se înscrie în partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.