Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prestigiosul turneu de rugby în VII de la Hong Kong a fost amânat pentru a cincea oară de la debutul pandemiei de coronavirus

rugby

Prestigiosul turneu de rugby în VII de la Hong Kong a fost amânat pentru a cincea oară de la debutul pandemiei de coronavirus şi urmează să aibă loc în noiembrie 2022, au anunţat marţi organizatorii, citaţi de AFP.

Responsabilii competiţiei nu pot garanta că "toate echipele participante vor fi autorizate să călătorească" până în luna aprilie a anului viitor (perioada anterioară în care trebuia să aibă loc turneul) şi nici că vor fi putea "găzdui evenimentul conform propriilor standarde ridicate", a subliniat într-un comunicat Robbie McRobbie, directorul general al Federaţiei de rugby din Hong Kong (HKRU).

McRobbie a precizat că forul pe care îl conduce acordă un "sprijin neclintit" măsurilor stricte anti-virus luate de guvernul din Hong Kong, dar a avertizat totodată că, în condiţiile în care evenimentul va fi din nou amânat, acesta riscă să dispară complet din calendarul internaţional, conform agerpres.

Turneul de la Hong Kong, care s-a desfăşurat anual începând din 1976, a avut loc ultima oară în aprilie 2019. În urma amânărilor consecutive din cauza pandemiei, HKRU a înregistrat o pierdere cumulată de circa 22,6 milioane euro şi a fost nevoită să-şi reducă forţa de muncă cu 40 la sută.

Hong Kong-ul este izolat în mare parte de restul lumii de aproape 20 de luni, după debutul crizei sanitare, iar autorităţile au avertizat că este puţin probabil ca regulile de carantină să fie ridicate mai devreme de vara lui 2022, dacă nu chiar mai târziu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.