Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presupus spion rus, găsit fără viață în Baia Mare! Împușcat, avea lângă el o dovadă importantă / UPDATE

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam girofar politie

O femeie din Baia Mare l-a găsit pe soțul ei, în vârstă de 82 de ani, zăcând pe podea fără suflare. Femeia  a apelat imediat numărul de urgență 112, dar a fost prea târziu. Bărbatul avea însă lângă o legitimație care l-ar putea lega de serviciile secrete rusești, potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN.

 

UPDATE: În cazul bărbatului din Baia Mare găsit mort de soție, surse judiciare au declarat pentru ȘTIRIPESURSE că nu se confirmă aspectele semnalate inițial, nici că ar fi spion rus, nici că ar fi avut o legitimație emisă de către URSS. Pe cartea lui de identitate scrie, la locul nașterii, Cernăuți - URSS, deoarece așa prevedea legislația în 1942.

 

Știrea inițială: Din păcate, eforturile medicilor au fost zadarnice în cazul bărbatului, având în vedere rana la nivelul capului cauzată de o armă improvizată. Acum, criminaliștii preiau investigația pentru a determina dacă a fost vorba despre o sinucidere sau un omor.

Surse judiciare citate de Antena 3 au dezvăluit că în camera în care a fost găsit bărbatul decedat a fost identificată o legitimație emisă în fosta URSS, mai precis în Cernăuți, teritoriu aflat acum în Ucraina, ridicând importante semne de întrebare dacă bărbatul ar fi putut fi un spion rus ascuns vreme îndelungată în țara noastră.

Legitimația este posibil să fi fost emisă de fostul Serviciu Secret Sovietic cunoscuți de toată lumea sub denumirea de KGB.

Posibil spion rus, găsit împușcat, în Baia Mare

 

În plus, poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„La data de 06 martie a.c., la ora 10.42, o femeie a sesizat poliția prin SNUAU 112 că și-a găsit soțul inconștient, la locuința de domiciliu din Baia Mare.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba de un băimărean de 82 de ani, decedat, care la examinarea exterioară a corpului prezenta urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă“, au transmis polițiștii.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.