Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presupusa amantă a lui Dumitru Buzatu a leșinat din nou: dezvăluiri picante din interiorul CJ Vaslui (Presă)

Inquam Photos / George Calin
dumitru buzatu

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins de către procurorii DNA în timp ce lua o șpagă de 1,2 milioane de lei. Reținerea lui Dumitru Buzatu a generat stări de spirit diferite în cadrul CJ Vaslui: unii angajați chiar au sărbătorit ”căderea baronului”, dar nu toți au fost la fel de fericiți.

Jurnaliștii de la Vremea Nouă, cotidian din Vaslui, arată că Ana Maria Obreja era amanta lui Dumitru Buzatu și ”adevăratul” șef al instituției. Aceasta a leșinat în momentul în care a văzut procurorii DNA, care l-au prins în flagrant pe Buzatu.

Potrivit presei locale, Ana Maria Obreja a venit alături de Dumitru Buzatu la ferma de la Cârja, locul stabilit pentru darea mitei, dar în mașini diferite. Buzatu a fost oprit de mascați ca în filme: o mașină i-a blocat drumul în față, iar din spate a venit o alta mașină în trombă. La vederea mascaților, femeia de 30 de ani a încercat să fugă, apoi i s-a făcut rău.

A fost pusă la pământ, iar în acel moment a leșinat. Când s-a trezit, a văzut că Buzatu este percheziționat.

Zilele care au urmat au fost la fel de proaste pentru Ana Maria Obreja. Aceasta ar fi leșinat din nou, a doua zi, când a venit la birou.

”Surse demne de încredere ne-au spus că Obreja controla absolut tot în Consiliul Județean, de la comunicatele postate pe pagina de facebook până la apelurile și mesajele pe care le primea Buzatu. Din acest motiv se crede că Obreja nu era deloc străină de șpăgile pe care le încasa Buzatu și probabil așa se explică și reacția ei în momentul când a fost blocată și scoasă din mașină de procurorii DNA.

În Consiliul Județean, secretara lui Buzatu dădea ordine în stânga și în dreapta și se comporta precum o dictatoare, mai ales cu cei mai bine pregătiți ca ea.”, arată cei de la Vremea Nouă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.