Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presupusul BLAT Iohannis-Dăncilă a pus PSD pe jar! Ioan Mircea Paşcu, către Codrin Ştefănescu: 'Cine eşti tu, să te creadă lumea?'

ioan mircea pascu

Scenariul unui blat între Iohannis şi Dăncilă, lansat de Paul Stănescu, încinge spiritele în PSD. După ce fostul secretar general Codrin Ştefănescu a contrazis informaţia lansată de Stănescu, fostul europarlamentar Ioan Mircea Paşcu intervine în discuţie.

"Stefanescu Codrin: 'Nu a existat nicio intelegere intre Viorica Dancila si Iohannis! Nici urmā de blat! Si o spun chiar eu.' (Stiri pe surse).

Pai tocmai asta e: cine esti tu, ca sa te creadă lumea, ca in delegația care a fost la Cotroceni nu ai figurat, in timp ce Stanescu (si Fifor) au participat?

Și nici la discuția privată dintre Stanescu și Dancila nu ai participat, așa ca, repet, cine ești tu, ca sa te creadă lumea pe tine și nu pe participanții direcți?

Pentru ca și Fifor confirma “schimbarea la fata” a Dancilai, după convorbirea cu pricina de la Cotroceni:

'Am participat și la întâlnirea de la Cotroceni, acea rundă de consultări de la Cotroceni, și într-adevăr discuția de după consultări a avut loc cu președintele Klaus Iohannis, nu știu ce s-a discutat, pentru că a fost un tete-a-tete. Cert este că s-au schimbat foarte multe în câteva zile. A existat decizia doamnei prim-ministru de a avea cât se poate de repede congresul, a existat decizia doamnei prim-ministru de a candida pentru alegerile prezidențiale', a spus Mihai Fifor, la Antena 3", scrie Ioan Mircea Paşcu pe Facebook.

Secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu spune că după alegerile europarlamentare s-a înțeles cu Dăncilă să nu fie organizat congres în 2019 și să nu candideze la Președinție. „Mariajul ăsta al nostru a durat foarte puțin, șapte, opt zile”, a explicat el.

Acesta a mai spus joi, la Slatina, că „bătuse palma” cu Viorica Dăncilă să nu intre în cursa pentru Cotroceni, dar Viorica Dăncilă a încălcat înțelegerea după o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis.

În schimb, Klaus Iohannis a afirmat, întrebat dacă a avut o discuție cu Viorica Dăncilă în care să o convingă să candideze la prezidențiale, că PSD a convins-o să fie prezidențiabilul partidului.

Viorica Dăncilă a explicat că este nedumirită de afirmațiile lui Paul Stănescu potrivit cărora ar fi decis să candideze la prezidențiale după o discuție cu Klaus Iohannis. Fostul lider al PSD a precizat că nu este „nici cel mai mic sâmbure de adevăr” în declarațiile acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.